Over mijzelf

Na mijn studie economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam ben ik gepromoveerd aan de Universiteit Maastricht op het gebied van economie en innovatie. Daarna ben ik vele jaren werkzaam geweest als analist en adviseur op het terrein van het fiscaal economische beleid in Nederland. Een lijst van al mijn publicaties vindt u hier.

In 2016 ben ik begonnen als zelfstandig en onafhankelijk financieel planner. Na een intensieve opleiding aan de Erasmus Universiteit Rotterdam ben ik gecertificeerd Master of Financial Planning (MFP ®).

In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met muziek. Zo ben ik onder meer zanger in de coverband No More.
Foto: Dob Fotoservice

Onafhankelijk financieel advies. Voor nu en voor later.

Mijn visie

Het geeft mij veel voldoening als ik mijn klanten kan helpen om hun dromen te realiseren met behulp van een goed financieel plan. Maar ik vind het minstens zo belangrijk om mijn klanten te behoeden voor financiële teleurstellingen in de toekomst.

Door uw toekomstig inkomen, uitgaven en uw vermogens­ontwikkeling inzichtelijk te maken kan ik u laten zien of u bijvoorbeeld uw huidige uitgavenpatroon kunt continueren en waar er eventuele aanpassingen nodig zijn. En hierbij geldt eens te meer: hoe eerder, hoe beter.

Onaf­hankelijk

Graag benadruk ik hier nogmaals dat ik geen financiële producten verkoop en op geen enkele wijze commercieel verbonden ben met banken, verzekeraars of andere financiële instellingen. Mijn advies is dan ook volledig onafhankelijk en ongekleurd. Uw belang staat voor mij voorop.

Reviews

Op advieskeuze.nl vindt u hoe andere klanten mij beoordeeld hebben. Ik ben er erg trots op dat klanten mij royaal met goede beoordelingen belonen!